NIEUW: Moofie Pro

Ter introductie van de Moofie Pro ontvangt u tot 31 oktober 2020, bovenop de al geldende staffelkorting, een extra korting van € 150 per exemplaar. Gebruik hiervoor als kortingscode pro2020 bij het afrekenen in de webshop.

De Moofie Care of Kids Pro is de vergrotende trap van de Moofie Care of Kids. Deze Pro-versie biedt namelijk ruimte aan 4x zoveel beweegprogramma’s en spellen als de ‘gewone’ versie! Er kunnen 24 beweegprogramma’s en 24 spellen gelijktijdig op de Moofie Pro staan i.p.v. 6. Dat scheelt niet alleen tijd achter de laptop i.v.m. het periodiek wisselen van programma’s en spellen, ook kunt u de Moofie nog breder inzetten. Lekker efficiënt!  De Pro-versie is volledig compatibel met andere Moofies (Care, Kids en andere Pro’s).

Naast het basispakket aan oefeningen en beweegprogramma’s, spellen en het luisterverhaal van de gewone Moofie, krijgt u bij de Pro-versie de beschikking over vele extra beweegpakketten, spellen en muziekpakketten. Zie hiervoor de uitgebreide beschrijving van de Pro-versies in onze webshop.