Maak je Moofie(s) persoonlijk! Deze speciale actie geldt bij bestellingen in mei en juni. Juist in deze tijden missen cliënten, naast voldoende lichaamsbeweging, met name ook het contact met hun dierbaren. Even de stem horen van hun dochter, hun kleinkinderen of, zoals vaak in de gehandicaptenzorg, hun moeder of vader. De Moofie kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren….

We kunnen op elke Moofie die u aanschaft 5 persoonlijk ingesproken boodschappen zetten die gericht zijn aan 5 van uw cliënten. Tijdens het afspelen van deze boodschappen start eveneens een lievelingsliedje van de cliënt, die na de boodschap verder wordt afgespeeld.

Hoe gaat het in zijn werk? U kiest 5 cliënten voor wie u dit initiatief in het bijzonder geschikt lijkt. U vraagt aan hun dierbare(n) om een persoonlijke boodschap in te spreken via de dictafoon van hun telefoon, en deze per mail aan u door te sturen. Eveneens vraagt u hen om een lievelingsliedje of een liedje met een bijzondere herinnering als You Tube link door te sturen.

Deze (max. 5) ingesproken teksten en you tube links mailt u vervolgens aan ons door. Wij samplen deze in de juiste snelheid en mixen de persoonlijke boodschappen en liedjes onder elkaar.  Tenslotte zetten we ze alle 5 op de Moofie onder het menu ‘Luisteren’.  Meteen als u de Moofie ontvangt kunt u deze berichten aan uw cliënten laten horen! En zo vaak als u maar wilt, op elk moment dat de cliënt even wat verdrietig of onrustig is…  We zijn benieuwd naar de gezichtsuitdrukking van jullie cliënten als ze ‘hun’ bericht horen!

Neem voor meer info contact met ons op via het contactformulier.