Maak je Moofie(s) persoonlijk! Deze speciale actie geldt bij bestellingen van de Moofie Pro. Niet zelden missen cliënten, naast voldoende lichaamsbeweging, met name ook het contact met hun dierbaren. Even de stem horen van hun dochter, hun kleinkinderen of, zoals vaak in de gehandicaptenzorg, hun moeder of vader. De Moofie kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren….

We kunnen op elke Moofie die u aanschaft 5 persoonlijk ingesproken boodschappen zetten die gericht zijn aan (max. 5 van) uw cliënt(en). Tijdens het afspelen van deze boodschappen start eveneens een lievelingsliedje van de cliënt, die na de boodschap verder wordt afgespeeld. Voor het maken van zo’n persoonlijke Moofie betaalt u slechts € 75 extra.

Hoe gaat het in zijn werk? U kiest max. 5 cliënten voor wie u dit initiatief in het bijzonder geschikt lijkt. U vraagt aan hun dierbare(n) om een persoonlijke boodschap in te spreken via what’s app of de dictafoon van de telefoon, en dit spraakbericht aan u door te sturen. Eveneens vraagt u hen om een lievelingsliedje of een liedje met een bijzondere herinnering aan u door te geven.

Deze (max. 5) ingesproken teksten en liedjes mailt u vervolgens aan ons door. Wij samplen deze in de juiste snelheid en mixen de persoonlijke boodschappen en liedjes onder elkaar.  Tenslotte zetten we ze alle 5 op de Moofie onder het menu ‘Luisteren’.  Meteen als u de Moofie Pro ontvangt kunt u deze berichten aan uw cliënten laten horen! En zo vaak als u maar wilt, op elk moment dat de cliënt even wat verdrietig of onrustig is…  We zijn benieuwd naar de gezichtsuitdrukking van jullie cliënten als ze ‘hun’ bericht horen!

Neem voor meer info contact met ons op via het contactformulier.